Nya inlägg och leaderboard

Nu har det hänt en hel del på sidan.
För det första har det tillkommit två nya frågesporter.
”Den kristna påsken” skapades inför påsken 2015. Det är blandade frågor kring påsken med fokus på dess kristna historia. Frågorna är INTE byggda av en lärare.

Efterfrågan på olika vägar att träna multiplikationstabellen har gjort att jag byggt upp en möjlighet att tävla i denna. Här finns det även en leaderboard på prov. Om det fungerar bra kommer det även att införas på andra frågesporterna. I första hand handlar det om att ha alla rätt. Men det kommer många ha. Så då är nästa steg att göra testet så fort som möjligt. Kör hårt !

Sen har layouten förändrats. Kanske till det sämre så här i början men jag ska se till att bilder och annat används så att sidan blir enklare att hantera. Orsaken? Förra temat var så stelt att det inte gick att bygga ut det på samma nivå som jag hade hoppats på. Kanske inte lika snyggt nu men det blir mer funktionellt. Inte minst i längden.

Tar gärna emot åsikter om vad fler för olika frågesporter som ska läggas upp eller om det finns åsikter om vad som kan förbättras på sidan.

/Johan