Gratis provperiod Babbel

prova babbel gratis

Prova språkappen Babbel under en gratis provperiod! En gratismånad genom att:

  1. Gå till Babbel här
  2. Klicka på kupongkoden för att kopiera den.
  3. Registrera dig
  4. Ange koden i kassan
  5.  Få 30 dagar gratis

 

 


 

Om Babbel

Babbel är en digital språkinlärningstjänst för den som vill lära sig ett helt nytt språk från grunden eller kanske för att utveckla redan befintliga kunskaper i ett annat. Det finns flera olika språk att välja bland – engelska, spanska, tyska, italienska, franska, turkiska, portugisiska, nederländska, norska, danska, ryska, polska och indonesiska.

Tjänsten kan nås och användas på en dator eller genom appen, som finns för både smartphones och surfplattor. Dessutom finns olika nivåer att välja bland, beroende på nuvarande kunskaper.

Nivå A rekommenderas för den som behöver lära sig från grunden och det är även ett bra alternativ för barn och unga. Ju fler förkunskaper som finns, desto högre nivå kan väljas.

Oavsett svårighetsgrad så erbjuder Babbel flera olika inlärningsmetoder – bland annat i form av pedagogiska spel. Dessa kan vara särskilt roliga för barnen att hänga med på, då det finns flera studier som visat att barn har lättare för att utvecklas i samband med lek och aktiviteter. Tjänsten kan med andra ord fungera som ett perfekt komplement till den ”vanliga” läxläsningen – till exempel när motivationen är låg eller bara för att det är ett lite roligare alternativ.

Andra inlärningsmetoder i tjänsten är bland annat att användaren både får lyssna, skriva och prata för att läsa sig ord och meningar. Även Livelektioner finns tillgängliga men för att delta i en sådan måste användaren vara minst 16 år – alltså inget för dom minsta.

Bra att veta

För att få tillgång till Babbels lektioner, spel, övningar och andra tjänster krävs ett medlemskap och ett abonnemang. Det går att välja mellan 3, 6 eller 12 månader med det finns även ett abonnemang som kallas för ”Lifetime”, vilket då gäller så länge användaren själv vill och behöver använda sig av tjänsten.

Bra att veta är också att ett abonnemang gäller för ett språk – väljs till exempel spanska när abonnemanget startas så är det det som gäller. För att studera fler språk krävs ytterligare abonnemang..

Blir du sugen på att lära dig ett nytt språk med hjälp av Babbel? Följ länken och få 30 dagars fri provperiod!

Tips!

⭐ Babbel –    Språkinlärning för barn och vuxna, Testa gratis i 30 dagar

⭐ Zcooly – Mattespel för 5 – 12 år, Testa gratis i 14 dagar

⭐ Albert – Matte, Geografi m.m. Grundskolan  Testa gratis i 25 dagar