Zcooly erbjuder en digital värld av lärande matematikspel för barn mellan 5–12 år. Spelen framtagna med läroplanen som grund och kan användas som ett verktyg för att göra matte både roligare och enklare att förstå.

  • Mattespel för barn
  • 5 – 12 år
  • Prova gratis i 14 dagar
Läs mer på Zcooly.se

Innehåll och användning

Zcooly är ett digitalt läromedel, lämpligt för barn mellan 5–12 år. Spelet har utvecklats med läroplanen som grund och syftar till att göra lärandet både roligare och enklare. Zcooly fokuserar på matematik och spelappen har skapats av erfarna pedagoger, grafiker och utvecklare.

Spelet är utformat som en fantasivärld, där användaren själv skapar en avatar. Spelaren kommer sedan att befinna sig i fantasivärlden – där det finns olika spel, övningar och uppdrag med matematisk inriktning.

Spelet har enkla och tydliga instruktioner och följer spelarens utveckling. Ett barn som lär sig snabbt får till exempel nya och mer avancerade utmaningar, medan barn som behöver lite mer tid för att lära sig får nya uppdrag som är på samma nivå.

För vem passar Zcooly

Zcooly är anpassat för barn mellan 5–12 år och passar i både hem- och skolmiljö. I hemmet kan det vara ett bra verktyg för barn som upplever det svårt att hänga med i matten och i skolan kan det vara ett bra komplement till andra inlärningsmetoder.

En förälder till ett barn som använder sig av Zcooly kommer att få ett mail en gång i veckan med uppdateringar om hur det går för barnet. Som lärare och användare av spelet ges tillgång till extra funktioner och ett pedagogkonto – genom vilket det går att följa och administrera alla klasser och elever.

Priser hos Zcooly

Det finns flera varianter av Zcooly att välja bland, både för föräldrar och skola. ”Zcooly Stora” passar för den större familjen, ger möjlighet att ansluta upp till tre barn till spelet och kostar 189 kronor i månaden. ”Zcooly Lilla” är anpassat för en spelare och kostar 119 kronor i månaden.

För användning inom skolan finns ”Zcooly Klass” som kostar 900 kronor per kvartal. För kommuner som vill använda spelet i skolorna ges offert per läsår.

Läs mer på Zcooly.se

Frågor och Svar

På vilka typer av enheter kan Zcooly användas?

Zcooly kan användas på alla typer av enheter – Smartphones, surfplattor och datorer.

Hur många övningar har Zcooly?

Zcooly har över 300 olika spelövningar, som finns att hitta bland annat i spelen Klockgården, Affären och Gruvan.

Går det att avsluta en prenumeration hos Zcooly när som helst?

Ja, genom att logga in på ditt konto och gå in under kontoinställningar kan prenumerationen avslutas när som helst. Klicka på ”Jag vill pausa eller avsluta min prenumeration” och följ instruktionerna.